Referenties

Wat vinden opdrachtgevers van de inzet van Norbert Broenink:drops-of-water-578897_1920

 

heemskerk logo

 

Uit 5 kandidaten hebben we voor Norbert Broenink gekozen vanwege zijn  kennis van zaken en zijn enthousiaste uitstraling. Norbert kreeg een tijdelijke aanstelling om een zieke collega te vervangen.  Hij was snel thuis in de organisatie, heeft zich in een korte tijd ingewerkt, kan goed samenwerken en kan ook prima zelfstandig werken.

Na zijn eerste opdracht hebben we Norbert gevraagd om het proces te begeleiden naar een integraal beleidsadvies over de huisvestingsopgave tot 2040. Dat heeft een goed resultaat opgeleverd.

 Simone Stammis, Bureauhoofd Leefomgeving, gemeente Heemskerk

 

HenS logo

 

 

Norbert is in 2014 gestart als tijdelijk beleidsmedewerkers sociaal domein (vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof), precies op het moment dat de gemeente bezig was met de omslag van de decentralisaties in het sociale domein. Met zijn expertise en kennis van zaken heeft hij deze transitie naar volle tevredenheid begeleid.

Na terugkeer van de inmiddels bevallen medewerker heeft de gemeente Norbert gevraagd nog wat langer te blijven in verband met de enorme hoeveelheid werk. Norbert heeft daarmee ingestemd en is, toen als zzp-er, weer ingehuurd. Norbert heeft o.a. de nota preventief jeugdbeleid geschreven, het subsidiebeleid uitgevoerd. Nu is hij de verantwoordelijke man voor o.a. volkshuisvesting, statushouders en startersleningen. Norbert heeft een breed kennisveld, is flexibel, accuraat, stressbestendig en betrouwbaar,  en last but not least een prettig persoon om mee samen te werken.

Mr F.M. de Bok, hoofd afdeling bestuursondersteuning en bewonerszaken,

gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

 

beverwijk logo2

 

Samen hebben Norbert en ik de woonvisie geschreven, die uitblinkt in heldere taal. Norbert heeft een goed ontwikkelde visie op woonbeleid door al zijn ervaring bij verschillende gemeenten. Hij is actief, flexibel en heeft een heldere schrijfstijl. Ik kijk er naar uit om met hem verder te werken bij het opzetten van een regionale huisvestingsmonitor.

Het was prettig samen de woonvisie te schrijven. Ik zat daarvoor vast in mijn eigen stuk. Het omgooien van de opzet van de visie was de truck.

René Peek, Beleidsmedewerker Wonen Beverwijk

 

dsp logo

 

Met Norbert heb ik als collega bij DSP-groep altijd met veel plezier samengewerkt. Norbert heeft veel ervaring in Noord-Holland. Hij kent de wereld van gemeenten van binnenuit en is deskundig op gebied van welzijn, zorg, wonen en kleine kernen. Nu Norbert zzp-er is, hebben we nog steeds veel contact. We ontmoeten elkaar in de Kenniskring huisvesting statushouders in de IJmondregio.

Mia Dieters, Senior adviseur/onderzoeker Wonen en Ruimte, DSP-groep